Related stories you might be interested in.

OVER DE IMPACT VAN STOPPEN MET ANTICONCEPTIE MET AXELLE WILSSENS — Het belang van cyclus tracken en voldoende (proteïnen) eten

Podcast

OVER NATUURLIJK BEVALLEN MET MACHTELD RAMAN — Over het belang van de rol van de partner en postpartum tips voor een goed herstel

Podcast

OVER HOE HELEN VERRE VAN LINEAIR IS MET EVI RENAUX—  Het belang van de combinatie tussen westerse en holistische geneeskunde, het belang van veerkracht en rouw in een helingsproces

Podcast

YOU DO YOU SPECIAL MET ANNE CALLENS — Over jezelf beter leren kennen aan de hand van human design

Podcast

IS DE ZONNEBANK WEL ECHT ZO SLECHT MET FRANK VELDMAN — Over de impact van zonnecrème, de oorzaak van huidkanker en de impact van zonnetraining

Podcast

Go back to the overview

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon

Holistic Health, Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon
Loading
/

In deze aflevering zit ik in Eindhoven bij Lars van den Nieuwenhoff, eerder bekend op insta als Lars Optimaal Gezond. Lars studeerde Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde en ontdekte daar dat er wat ontbrak aan hoe mensen behandeld worden. We hebben het over wat optimaal gezond zijn juist betekent en of je wel daarnaar moet streven maar we hebben het ook over de basics zoals EMF, aarden en de zon en de angst errond.

Maar we hebben het ook over floreren en dat er meer is dan ziek zijn, het verschil tussen Belgen en Nederlanders en dat de oplossing vaak in de eenvoudigste dingen zit.

Lars is co-founder van IKI guides, een platform dat je aanmoedigt je zelfhelende vermogen te activeren en ondersteunen en je alles over de epigenetica leert. Via de Epigenetica Blueprint kan je hier alles over leren.

Lars kan je terugvinden op instagram via @larsvandennieuwenhoff (Lars optimaal gezond bestaat niet meer) zijn nieuwe website die er snel aankomt en via IKI guides kan je deelnemen aan de verschillende programma’s.

Veel luisterplezier!

 

Shownotes:

— Burnout cijfers België vs Nederland

https://smallbusinessprices.co.uk/european-employee-burnout/

Blue light blockers met de code ‘Astrid’ krijg je 10% korting op 365 brillen.

— IKI guides & De epigenetica blueprint

Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Volg me via Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste podcast afleveringen en meer!

Wil je graag samenwerken? Stuur een mailtje naar
hello@astridnieuwborg.be

© 2024 Astrid Nieuwborg
Privacy policy