Related stories you might be interested in.

OVER DICHTER BIJ JEZELF LEVEN MET ELLA DAELEMAN — Hoe je leven veranderen zodat het steeds beter bij je échte ik past

Podcast

HOE WE ECHT KUNNEN HELEN — Waarom het échte helen pas gebeurd als we de 4 niveaus volledig aanpakken

Podcast, Holistic Health

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon

Holistic Health, Podcast

JA, IK EET VLEES — Een eerlijke rant over gezondheid als prioriteit, emotioneel eten vs voelen wat écht goed voor je is en dat niet alles zwart wit is

Podcast

OVER HUMAN DESIGN — In gesprek met Anne Callens over hokjes en human design als gids

Podcast

Go back to the overview

HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken

Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken
/

Een helingsproces is intens. Helen in een relatie is nog van een heel ander niveau. In deze aflevering praat ik openhartig met mijn partner Donald over mijn/ons proces van helen en hoe dat onze relatie en individuele trajecten beïnvloed heeft. Hoe je elkaar ondersteunt zonder er onder door te gaan. We reflecteren terug op waar 10 jaar relatie en inzichten ons gebracht heeft en hoe het ons voorthelpt om ons vandaag de dag staande te houden.

Donald van Ruiten is mijn partner en rechterhand in ons bedrijf  SU—F Studio, een studio in grafische vormgeving en web development. Als coding genius weet hij als geen ander prachtige designs te digitaliseren. Zijn onbezonnenheid en doorzettingsvermogen is een inspiratie voor velen maar vooral voor mij van onschatbare waarde en ik ben blij dat ik deze aflevering met hem mag delen.

Je kan Donald vinden op insta via @donofdiamonds of op de insta van @sufsufstudio.

Zin in meer holistische weetjes? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Volg me via Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste podcast afleveringen en meer!

Wil je graag samenwerken? Stuur een mailtje naar
hello@astridnieuwborg.be

© 2023 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213
Privacy policy