Related stories you might be interested in.

OVER DICHTER OP JEZELF LEVEN MET ADELHEID STORMS — One size fits none, de impact van anticonceptie op je partnerkeuze en het nut en onnut van detoxen

Podcast

ECZEEM, EEN KORT OVERZICHT OVER WAT NU ECHT VOOR MIJ GEWERKT HEEFT — Waar te starten met helen

Podcast, Holistic Health

OVER KRACHTTRAINING EN EEN STERKE VROUW ZIJN MET TINNE RAEYMAEKERS — Hoe de beste versie van jezelf zijn en stigma’s te doorbreken

Podcast

OVER DICHTER BIJ JEZELF LEVEN MET ELLA DAELEMAN — Hoe je leven veranderen zodat het steeds beter bij je échte ik past

Podcast

HOE WE ECHT KUNNEN HELEN — Waarom het échte helen pas gebeurd als we de 4 niveaus volledig aanpakken

Holistic Health, Podcast

Go back to the overview

HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken

Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken
/

Een helingsproces is intens. Helen in een relatie is nog van een heel ander niveau. In deze aflevering praat ik openhartig met mijn partner Donald over mijn/ons proces van helen en hoe dat onze relatie en individuele trajecten beïnvloed heeft. Hoe je elkaar ondersteunt zonder er onder door te gaan. We reflecteren terug op waar 10 jaar relatie en inzichten ons gebracht heeft en hoe het ons voorthelpt om ons vandaag de dag staande te houden.

Donald van Ruiten is mijn partner en rechterhand in ons bedrijf  SU—F Studio, een studio in grafische vormgeving en web development. Als coding genius weet hij als geen ander prachtige designs te digitaliseren. Zijn onbezonnenheid en doorzettingsvermogen is een inspiratie voor velen maar vooral voor mij van onschatbare waarde en ik ben blij dat ik deze aflevering met hem mag delen.

Je kan Donald vinden op insta via @donofdiamonds of op de insta van @sufsufstudio.

Zin in meer holistische weetjes? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Volg me via Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste podcast afleveringen en meer!

Wil je graag samenwerken? Stuur een mailtje naar
hello@astridnieuwborg.be

© 2023 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213
Privacy policy