Related stories you might be interested in.

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon

Holistic Health, Podcast

JA, IK EET VLEES — Een eerlijke rant over gezondheid als prioriteit, emotioneel eten vs voelen wat écht goed voor je is en dat niet alles zwart wit is

Podcast

OVER HUMAN DESIGN — In gesprek met Anne Callens over hokjes en human design als gids

Podcast

HOE MIJN LEVEN VERANDERDE DOOR ECZEEM TE HELEN – Mijn eerlijke verhaal over hoe ik mijn levenslange allergieën en eczeem heelde

Holistic Health, Podcast

OVER SCHAAMTE ALS SLEUTEL TOT HELEN — In gesprek met Sandra Guns over afwijzing, mild zijn voor jezelf en ego als hefboom

Podcast

Go back to the overview

HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken

Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
HELEN IN JE RELATIE — Een eerlijk gesprek met mijn verloofde Donald van Ruiten over elkaar ondersteunen zonder zelf te verdrinken
/

Een helingsproces is intens. Helen in een relatie is nog van een heel ander niveau. In deze aflevering praat ik openhartig met mijn partner Donald over mijn/ons proces van helen en hoe dat onze relatie en individuele trajecten beïnvloed heeft. Hoe je elkaar ondersteunt zonder er onder door te gaan. We reflecteren terug op waar 10 jaar relatie en inzichten ons gebracht heeft en hoe het ons voorthelpt om ons vandaag de dag staande te houden.

Donald van Ruiten is mijn partner en rechterhand in ons bedrijf  SU—F Studio, een studio in grafische vormgeving en web development. Als coding genius weet hij als geen ander prachtige designs te digitaliseren. Zijn onbezonnenheid en doorzettingsvermogen is een inspiratie voor velen maar vooral voor mij van onschatbare waarde en ik ben blij dat ik deze aflevering met hem mag delen.

Je kan Donald vinden op insta via @donofdiamonds of op de insta van @sufsufstudio.

Zin in meer holistische weetjes? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Wanna collaborate? Drop me line:
hello@astridnieuwborg.be

Follow me on Instagram!

© 2022 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213