Related stories you might be interested in.

Over hoe human design richting kan geven met Anne Callens

Podcast

Over schaamte als sleutel tot helen met Sandra Guns

Podcast

Over natuurlijke anticonceptie en blij zijn met je menstruatie met Karlien en Luna van Bloody Womxn

Podcast

Over je waarheid spreken met Emma Gelaude

Podcast

Over in vertrouwen leven met Michael Van den Bossche

Podcast

Go back to the overview

Hoe mijn hele leven veranderde door eczeem te helen

Holistic Health, Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
Hoe mijn hele leven veranderde door eczeem te helen
/

Samen met Sandra Guns, @coachsassy voor de vrienden doken we in mijn verhaal. Hoe ik mijn levenslange allergieën en eczeem heelde en hoe helingsprocessen meestal analoog verlopen. Vanuit mijn ervaring deel ik wat voor mij werkte, welke holistische therapieën gaande van homeopathie tot orthomoleculaire geneeskunde en osteopathie werkten en dat de harde detox approach not the way to go is. Vanuit mijn visie is de zachte approach de meest duurzame en effectieve en hopelijk resoneert dit ook voor jou.

Ik strooi de namen van artsen niet in het rond maar feel free om me te contacteren, moest je geïnteresseerd zijn!

Veel liefs,

Astrid

Shownotes:

TSW Topical Steroid Withdrawal

Organic Olivia

Medical medium

 

Boeken:

The four agreements
Louise hay – You can heal yourself
A course in Miracles
De sleutel tot zelfbevrijding

Waterfilters

Berkey
Aquaphor

 

Kruiden

— Hoe tinctures maken – insta tutorial
— Brandnetel tegen hooikoorts en jeuk (anti histamine werking)
— Mariadistel is leverondersteunend
— Gentiaan, een bitter tegen
— Paardebloem

Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Wanna collaborate? Drop me line:
hello@astridnieuwborg.be

Follow me on Instagram!

© 2022 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213