Related stories you might be interested in.

OVER DICHTER OP JEZELF LEVEN MET ADELHEID STORMS — One size fits none, de impact van anticonceptie op je partnerkeuze en het nut en onnut van detoxen

Podcast

ECZEEM, EEN KORT OVERZICHT OVER WAT NU ECHT VOOR MIJ GEWERKT HEEFT — Waar te starten met helen

Holistic Health, Podcast

OVER DICHTER BIJ JEZELF LEVEN MET ELLA DAELEMAN — Hoe je leven veranderen zodat het steeds beter bij je échte ik past

Podcast

HOE WE ECHT KUNNEN HELEN — Waarom het échte helen pas gebeurd als we de 4 niveaus volledig aanpakken

Holistic Health, Podcast

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon

Holistic Health, Podcast

Go back to the overview

OVER KRACHTTRAINING EN EEN STERKE VROUW ZIJN MET TINNE RAEYMAEKERS — Hoe de beste versie van jezelf zijn en stigma’s te doorbreken

Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
OVER KRACHTTRAINING EN EEN STERKE VROUW ZIJN MET TINNE RAEYMAEKERS — Hoe de beste versie van jezelf zijn en stigma's te doorbreken
/

Tinne Raeymaekers is personal trainer in haar eigen PT studio Vigor in Antwerpen. Ze ondersteunt mensen in het schijnen van hun eigen licht aan de hand van mindset, juiste voeding maar vooral ook krachttraining. Vigor is meer dan een PT studio maar wil echt het volledige pakket aanpakken en dat is waar Tinne volledig voor staat.

We praten over wat krachttraining voor vrouwen kan betekenen, welke voeding voor haar werkt (en misschien voor jou), wat sterk zijn kan betekenen in het leven, het belang van dierlijke voeding, het krachttraining stigma, de impact om hormonen en menstruatie en zoveel meer.

Je kan Tinne volgen op instagram. Wil je trainen met haar, kan je haar contacteren via haar eigen insta of via de instagram van Vigor. Op de Vigor website kan je een gratis proefles boeken.

Shownotes:

— Goed vlees kan je halen bij Couvert of Zorgnatuur

— Proteïnepoeders bij Noordcode

Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Volg me via Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste podcast afleveringen en meer!

Wil je graag samenwerken? Stuur een mailtje naar
hello@astridnieuwborg.be

© 2023 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213
Privacy policy