Related stories you might be interested in.

Over hoe human design richting kan geven met Anne Callens

Podcast

Hoe mijn hele leven veranderde door eczeem te helen

Holistic Health, Podcast

Over natuurlijke anticonceptie en blij zijn met je menstruatie met Karlien en Luna van Bloody Womxn

Podcast

Over je waarheid spreken met Emma Gelaude

Podcast

Over in vertrouwen leven met Michael Van den Bossche

Podcast

Go back to the overview

Over schaamte als sleutel tot helen met Sandra Guns

Podcast
Treat Yourself
Treat Yourself
Over schaamte als sleutel tot helen met Sandra Guns
/

Schaamte en afwijzing zijn topics waar niet vaak over gepraat wordt. Sandra windt er geen doekjes rond. Dit is het meest persoonlijke en open gesprek waarin we onvoorbereid een massa aan topics aanhalen. We hebben het over schaamte als rode draad, ego als hefboom om de motivatie te vinden tot helen, mild zijn voor jezelf, in de hoek gedreven worden, verwachtingen en de biologische levensdrang met de belangrijkste vraag als centraal onderwerp ‘hoe voel je je’.

Coach Sassy, oftewel Sandra, wants you to thrive: ze inspireert en begeleidt je naar de gezondste, sterkste en meest epic versie van jezelf.
Je kan terecht op haar Instagram @coachsassy voor stories, live sessies en workshops rond voeding, slaap, beweging, stress, supplementen, relaties, mindset, zinvol leven etc telkens met de insteek: begrijp het spel van je hormonen en vertering en verander je leven.
Als je echt klaar bent met slabakken en actie wil nemen om je leven en gezondheid te transformeren: Sandra start binnenkort met high-end 1 op 1 coaching. De plaatsen zijn beperkt en je kan je hier op de wachtlijst zetten: https://coachsassy.ck.page/wachtlijst1op1

Shownotes:

Lorie Ladd

Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Wanna collaborate? Drop me line:
hello@astridnieuwborg.be

Follow me on Instagram!

© 2022 Astrid Nieuwborg
BTW BE 0682.636.213